keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Väsynyt mutta onnellinen.:)

Istuin tänään yliopistolla lukemassa tenttiin noin klo 12-18. Käytännössä käytin tenttiin lukemiseen hieman yli kolme tuntia ja sain luetuksi n. 150 sivua joista tein vielä käsin muistiinpanotkin.:) Ainoa asia mikä harmitti oli se, että jouduin perjantaisen tenttiin lukemisen takia olemaan pois kahdelta psykologian kurssilta - jotka olivat vielä samaan aikaan.

Yliopistolta lähdin suoraan Pohjois-Karjalan Psykologiyhdistyksen kokoukseen. Menen kokouksiin mielelläni. Pidän kokousten rennosta mutta aikaansaavasta ilmapiiristä sekä siitä, että yhdistyksen toimintaan osallistumiseen opiskelijoilla on matala jollei lähes olematon kynnys. Kokouksissa käyvä psykologiporukka on mukavaa ja heidän kanssaan on kiva viettää aikaa yhdessä myös kokoustamisen merkeissä.

Kävelin kokouksesta kotiin samaa matkaa erään vanhemman kollegan kanssa joka ystävällisesti tarjosi vielä kotonaan teet lämmikkeeksi - minulla kun oli vielä matkaa kotiin ja ulkona noin parikymmentä astetta pakkasta. Istuskelimme teen ja pienen purtavan äärellä noin tunnin verran, sitten jatkoin matkaani kotiin.

Oltuani noin kymmenen tuntia aktiivisen toiminnan äärellä oloni on väsynyt mutta onnellinen. Lukemisen nälkä on jäljellä, ja endorfiini virtaa. Alan taas olla entisessä vedossa.:) Jes. Tästä tulee hyvä kevät.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti